Mediatraining

Waarom mediatraining? Media kunnen maken of breken. Essentieel dus om goed voorbereid te zijn. Want wat vertel je wel en wat niet. En hoe dan. Moet je op iedere vraag antwoord geven. Wanneer een persconferentie organiseren? Ga je zitten, staan, wat trek je aan? Hoe ga je om met een bijdehandte vlogger? Kortom: hoe zorg je ervoor dat je boeiend, helder en overtuigend voor de dag komt?

Elke mediatraining wordt op maat gemaakt. Aangepast aan de wensen van de opdrachtgever. Maar altijd: praktijkgericht. almamedia maakt gebruik van een camera. Je wordt geinterviewd door een ervaren journalist, krijgt feedback en we gaan door tot iedereen tevreden is.

“Goed om beter inzicht te krijgen. Schept duidelijkheid over de zwakke -en sterke- punten. Een 10!”

Persvoorlichter

Rode Kruis Nederland

“Marije Alma is een enthousiaste all-rounder in medialand. Ik heb Marije jaren meegemaakt als gedreven journalist bij de NOS, waar ze vele ingewikkelde situaties naar haar hand wist te zetten. Als directeur Communicatie bij het Verbond van Verzekeraars heb ik haar al meerdere malen als mediatrainer aanbevolen bij relaties. De feedback  was altijd positief. Ze is spontaan, stelt mensen in een training of in een zaal op hun gemak en weet de juiste vragen te stellen. Ze is heel doelgericht en aanstekelijk enthousiast.”

Cor Groeneweg

Hoofd Communicatie, Verbond van Verzekeraars