Dagvoorzitter

Dagvoorzitter zijn vind ik een geweldige manier om mijn journalistieke vaardigheden te gebruiken. Het mooie van het journalistieke vak is dat je een onderwerp moet doorgronden, begrijpen en vervolgens moet kunnen overbrengen aan een breed publiek. Dat lukt alleen met een goede voorbereiding en door door te vragen bij bijvoorbeeld een interview.

Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat mensen doen, wat ze beweegt, hoe bedrijven werken. Dat enthousiasme weet ik over te brengen wanneer ik op het podium sta. Ik verdiep me in een bedrijf, kijk wat hun wensen zijn voor hun congres of een andere bijeenkomst en vervolgens zorg ik er mede voor dat het een geslaagde dag wordt. (Marije)

“Marije’s inlevingsvermogen en persoonlijke aanpak waren waardevolle ingredienten voor een succesvolle en onderhoudende plenaire sessie tijdens de Masterclass.”

Bart Pulles

Commissaris Buitenlandse Investeringen

“Wij hebben Marije ingehuurd als regisseur van een aantal films die gemaakt moesten worden in het kader van een mobiliteits-project bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat. Marije wist in korte tijd uitstekend in beeld te verwoorden wat wij wilden laten zien. Ze heeft vele contacten bij diverse media. Is flexibel en denkt mee. Ook haar optreden als moderator bij een symposium beviel ons uitstekend, mede door haar kennis van zaken en directe open en persoonlijke optreden.”

Judith Sepmeijer

Ministerie V&W